Wednesday, 8 August 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"


Selamat Petang, Hehe sebelum berbuka ini.. eL nak nak join segmen ni... Biasalah dari tak buat apa-apa, baik join segmen ni kan..

Tarikh Segmen : 80/08/2012 hingga 12/08/2012

Ahh ni Lah segmen di petang waktu nak berbuka.. Jika korang berminat nak join segmen ni 





31 comments:

  1. tq follow..dtg follow sini jgk..:D

    ReplyDelete
  2. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    iman dri segmen sme..follow awek nh

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan. Done follow :)
    Jgn lupe jemput ke blog saye :)

    ReplyDelete
  4. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  5. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  6. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenalan. Hai, dtg dr segmen yg same & follow sini balik. (^_^)v

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. done follow u.singah2 blog sy ea...

    salam ramadhan..nice blog

    :)

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. hye ^_^ Dari segmen yg sama..done follow sini.. salam perkenalan... if feel free singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.

    Singgah dr segmen yg sama.
    sudi lah menjengah ke blog nadia.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama..=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog hani.

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

    ReplyDelete
  18. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


    Salam Perkenalan..dr segmen yg sama
    BW sini :)

    ReplyDelete
  19. salam ramadhan..=)
    husna dari segmen yg sama singgah sini..

    jemput singgah!=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Done follow , singgah laa blog finiey ye ? :)


    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan. saya datang dari segmen yang sama. jenguk dan follow awk! jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  25. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    dah follow kamu :)

    ReplyDelete
  26. salam ramadhan ..follow sini #62 mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  27. Salam Ramadhan...
    datang dari segmen ne juga...
    meh ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  28. haii! done follow n bw here.
    dtg dr segmen yg same. come visit my blog.
    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  29. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    tira yang bertudung hijau :)
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)


    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete