Thursday, 2 August 2012

SEGMEN UP FOLLOWER BY LIEYA SYAIRA



Hye.. dalam entry ni.. eL nak join segmen Up follower.. Yela eL pun baru lagi berbLog ni... So nak jugak Lah tambah kan folloer ni.. Jika anda nk join.. Jika nak join Klik Klik di sini.. hehe, selamat mencuba.
                                             ----> Sticky Post until 5/8/2012 <----



Pemenang akan di pilih melalui Top Referral. Hanya seorang yang akan di pilih. Pemenang ini akan mendapat… ehem ehem.. sila scroll down ya. [so, promote lah segmen ini habis-habisan ya]


jika Top Referral seorang perempuan, ini hadiah nya


jika Top Referral seorang lelaki, ini hadiah nya



12 comments:

  1. #10 followed

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..Singgah sini.. dah follow awak.. tq follow kita juga =)

    ReplyDelete
  3. thanks for join. :D
    good luck ye. :)

    ReplyDelete
  4. datang membls kunjungan , dah folow awk :)
    tolong like ? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=428929867148139&set=a.412313372143122.85949.348484621859331&type=3

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Datang http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
  6. as-salam,
    saya datang dari segmen yang sama, jemput ke blog saya :) salam Ramadhan, salam kenalan :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan , saya dari segmen yang sama datang untuk follow awak ... thanks klu awak follow saye .. http://talhahhassan.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yg sama...^^

    Jemput join segmen LZ

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal..
    datang cini follow awak balik. thx folow kite k :D

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan dari Cik Bunga,
    datang dari segmen yang sama...i follow~~~

    http://mimibaharudin.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    #34

    ReplyDelete
  11. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  12. selamat berpuasa.. datang dari segmen yg sama... ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete